Livrarea produselor

 

Mobilierul tau la tine acasa in conditii de maxima siguranta. Asiguram transportul GRATUIT al produselor pe raza municipiului Iasi, daca achizitionati produse in valoare de minim 1000 lei si contracost prin serviciul de curierat in afara localitatii.

In afara de cazul in care este agreata alta modalitate de transport, MIDA HOME se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate produselor si serviciilor comandate de catre clienti in momentul predarii acestora catre client sau catre reprezentantul clientului (persoana care preia produsele livrate).

MIDA HOME va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare la client.

Proprietatea asupra produselor si serviciilor va fi transferata clientului la momentul efectuarii platii.

Clientul are obligatia de a se asigura ca, la data livrarii, exista persoane desemnate pentru a ridica produsele, transportul fiind asigurat pana in fata imobilului, în caz contrar urmând a suporta cheltuielile efectuate de catre MIDA HOME pentru a le transporta dus-intors. O reexpediere a bunurilor se va face numai dupa ce clientul achita costul transportului deja efectuat si al celui care urmeaza sa se reefectueze.

MIDA HOME atentioneaza clientii ca, in cazul livrarii cu transportator propriu, acesta nu este autorizat de catre MIDA HOME sa permita clientului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare.

Receptia calitativa si cantitativa a marfurilor se face in momentul predarii, de fata cu soferul de livrare/reprezentantul firmei.