Cum cumpar

 

Comanda prin telefon

Oricand este un moment potrivit pentru o alegere inteleapta! Daca te-ai hotarat asupra unei piese de mobilier foloseste unul din numerele de telefon puse la dispozitie in sectiunea contact pentru plasarea comenzii. In maximum 24 de ore vom reveni cu un email de confirmare a comenzii dumneavoastra ce va contine urmatoarele detalii:

  • produsele comandate si pretul aferent;
  • suma totala de plata pentru comanda plasata;
  • timpul de livrare;
  • un cod de comanda;
  • datele dumneavoastra de contact;

Daca informatiile din email sunt corecte si comanda este ferma, va trebui trimiteti un email de confirmare in care veti preciza "comanda ferma - sunt de acord cu livrarea". In scurt timp de la confirmarea ferma a comenzii, consilierul responsabil cu comanda dumneavoastra va va contacta pentru a stabili ultimele detalii.

Comanda prin email sau prin intermediul formularului din zona de Contact

Puteti lansa o comanda la adresa contact@midahome.ro. In email trebuie sa specificati:

  • codul produsului;
  • datele dumneavoastra de contact ( nume, adresa de livrare, telefon, date de facturare);
  • alte detalii pe care le considerati necesare/utile.

Comanda prin intermediul cosului de cumparaturi

Comanda produselor se va face prin apasarea butonului ADAUGA IN COS aflat in sectiunea de prezentare a acestuia. Tot timpul vizitei dumneavoastra pe site, sesiunea COSUL DE CUMPARATURI este in partea de sus a site-ului, pentru modificarea cantitatilor produselor si/sau eliminarea din cos a acestora trebuie apasat butonul cos. Dupa ce ati terminat de adaugat produse in cosul de cumparaturi apasati TRIMITE COMANDA. In etapa urmatoare trebuie sa completati formularul de comanda aparut cu datele dumneavoastra. Mentionam ca aceste informatii vor fi tratate confidential si vor fi utilizare doar in scopul procesarii comenzii dumneavoastra. Dupa completarea integrala a formularului de comanda apasati trimite comanda, procedura ulterioara fiind similara cu cea din cazul comenzii prin email.

Comanda la sediul nostru

Puteti comanda produse la sediul nostru din Iasi, Strada Sf. Andrei, Nr. 11  unde consultantii  nostrii va stau la dispozitie si va pot oferi orice fel de informatii si detalii referitoare la produse si la modalitatea de achizitionare a acestora.